Nitril Handsker

Engangshansker til medicinsk sundhedspersonale

Nitril Engangshandsker

Engangshansker til Kliniske servicefag

Nitril Engangshandsker

Engangshansker til restaurationsbranchen

Vores Nitril Engangshandsker

Forudsat at alle handsker fungerer som en beskyttende barriere mellem miljøet og vores hænder, har de forskellige brugsbehov gennem årene givet anledning til forskellige typer handsker. Kendskab til disse egenskaber, som er afgørende for alle typer af fagfolk i den medicinske sektor og andre professionelle sektorer, giver den beskyttelse og sikkerhed, der er nødvendig for at bevare både deres og patienters sikkerhed.

Nitrilhandsken er lavet af et naturgummi, og er et ideélt alternativ i tilfælde af allergi over for latexhandsken og er den mest anbefalede i fødevareindustrien. Nitril er kendetegnet ved sin høje modstandsdygtighed over for punktering.

Nitril er et materiale, der giver sikkerhed og beskyttelse svarende til latex med den fordel, at de er fri for allergier. Dens store forskel ligger i dens større modstand mod enhver form for perforering eller punktering, der kan være forårsaget.

I World Medico er vi specialister i at importere engangs Nitril Handsker. Handsker er den vigtigste beskyttende barriere for at forhindre kontaminering med potentielt infektiøst biologisk materiale (såsom blod, kropsvæsker, sekreter, slimhinder og ikke-intakt hud på patienter) og reducerer sandsynligheden for overførelse af mikroorganismer fra sundhedspersonale til patient eller omvendt.

Karakteristika for vores nitrilhandsker

Inden for sundhedssektoren stilles der høje krav til kvaliteten af værne midler og nitril handsker for at Sundhedspersonalet kan føle sig trygge og være forsvarligt beskyttet mod bla. bakterier, vira, sekreter og kemikalier. Der er generelt i samfundet kommet en stor bevidsthed om hvordan man beskytter sig mod smitte og skadelige stoffer, samt om hvor vigtigt det er at stille krav til personlige værnemidler.

World Medico har valgt et handskesortiment der er meget modstandsdygtige, som ikke perforeres og som lever op til relevante standarder.

Vores brede sortiment giver mulighed for at vælge netop den nitril handske type der er bedst egnet til en given procedure..