Om os

  Hvad vi egentligt laver

  ’Vores Team af eksperter’:
   
  Vi er et familieforetagende med mange års erfaring indenfor branchen. Firmaet har eksisteret siden 2012 og solgt kvalitetsprodukter til forskellige kundesegmenter i Europa.

  Da pandemien kom i 2019, fokuserede vi endnu mere på at kunne levere de kvalitetsværnemidler der var nødvendige for at kunne stoppe smittespredningen og begyndte at sælge bla nitril handsker i Skandinavien.
   
  Samlet har vi mange års relevant erfaring. Herunder 25 års erfaring inden for salg og supervision indenfor Sundhedssektoren, Industrien og andre segmenter.
   
  Hovedkræfterne bag World Medico er mor og søn, - vi supplerer hinanden med vores brede branche erfaring indenfor hhv. salg, kvalitet og udvikling, krav til produkter/ standarder, samt 35 års erfaring inden for sundhedssektoren.
   
  Vi har opereret i den medicinske forsynings industri i over 25 år. Vi ved, at vi ikke er som de andre i Medical Supply-branchen, og det er derfor, vi fortsætter på den måde.
  Vi er stolte af at tilbyde vores kunder et specifikt udvalg af personlige værnemidler og sundhedsprodukter.

  Med på vores hold har vi desuden dedikerede medarbejdere der er ansvarlige for salg og kundeservice. Vores medarbejdere er uddannet til at kunne supervisere forskellige faggrupper. Dette er for at kunne være så ’skarpe’ som muligt, - der kan være en forskel på hvilke produkter en kunde har brug for alt efter om det skal bruges af en person der arbejder inden for industrien, som tatovør/frisør /mekaniker/ rengøring, om det er til håndtering af fødevarer, laboratorie arbejde eller til sundheds-og sygeplejen.

   
  Hurtigt levering er hvad differentierer os i branchen fra de andre.
  Vores succes skyldes primært, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten og er ovenikøbet tilgængelig for en billigere pris.
   
  Vi har tæt samarbejde med vores professionelle lager og logistikchef. Centrallager er placeret i Storkøbenhavn
  (samt filial i Jylland), - dette sikrer hurtig levering af varer (1-3 dage alt efter tidspunktet for hvornår ordren er placeret).

  Vi lever fuldt ud op til kravene om forsendelse, - bla sikring af primære, sekundære og tertiære emballage lag som kræves til sundhedssektoren.
   
  Vi er i en stærk vækstfase med en stadigt voksende kundebase. Vores værdier inden for service og kvalitet førte os i 2014 til samarbejder med i alt over 16.000 erhvervskunder bestående af kommuner, regioner og private aktøre
  World Medico er en af Nordens hurtigst voksende leverandører af produkter, services og lager af nødprodukter og medicinsk beskyttelsesudstyr.

  Vores HQ ligger i København, lager i Københavnsområdet, men vi forventer at vi i den nærmeste fremtid vil udvide til flere steder i Norden.
  Vi tilbyder faglig sparring og hjælper kunden med at afdække hvilket behov der er. Vi kommunikerer i øjenhøjde.
  Vi har allerede en bred vifte af usterile kvalitets nitril handsker, arbejdshandsker, mundbind/-masker og visirer, men har flere produkter i vores pipeline.
  Overtræks kitler, forklæder, masker og visir er vores egen produktion i Tyrkiet.
   
  Vores vision er at holde fokus på vores kerneværdier der er:
   
  Nitril handsker af høj kvalitet
  Værnemidler af høj kvalitet
  Leveringssikkerhed
  Attraktive priser
  Pålidelighed
  Konstant monitorering af markeds behov
  Bevidsthed om miljø 

  En pålidelig totalleverandør

  Vores mål er at være en komplet leverandør, der leverer alt fra logistik og lager til produkter, analysearbejde og indkøb. World Medico stræber efter at være den givne og sikre leverandør for offentlige og private organisationer.

  Vores resultater taler for sig selv

  Vi arbejder tæt sammen med over 16.000 erhverskunder i både den kommunale og private sektor. Lige nu varetager vi blandt andet levering af medicinske beskyttelsesmaterialer og logistik til over 100 kommuner og 8 regeringer i 6 lande samt over 120 private virksomheder B2B.