Vi gør en forskel

Alt starter fra ingenting, og vi har altid troet, at hvor der er en vilje, er der en vej!

På samme måde tænker vi på den fremtidige udfordring, vores planet står over for, da nye generationer bliver mere en del af World Medico.

Vi ved vigtigheden af at tænke forretning på en bæredygtig måde, som fremmer socialt og miljømæssigt ansvar.

Vi har taget de første skridt mod en bæredygtig fremtid og har implementeret vores slogan,

"Bæredygtig tænkning. Dette slogan er kun starten på processen i vores globale organisation for at engagere medarbejdere, kunder og alle omkring os til at blive grønnere og mere socialt ansvarlige. Faktisk kalder vi det internt i vores ledergruppe "World Medico Green Mission", og det er en vital del af vores langsigtede synergistrategi. Planeten er vores hjem, og vi skal alle beskytte dens naturressourcer. Som en global aktør er det vores ansvar i World Medico at handle og ikke kun tale. Bæredygtighed er ofte opdelt i tre kernebegreber eller "søjler": økonomisk, miljømæssig og social.

For os i World Medico er det noget, vi altid tænker på. At tænke grønt vil være en meget vigtig del af al vores planlægning, strategier og investeringer.

Miljømæssig – Økonomisk – Social bæredygtighed skal være en del af alle vores aktiviteter og investeringer i fremtiden for at sikre planeten til den næste Medico-Generation.

Økologisk integritet opretholdes, og alle jordens miljøsystemer holdes i balance, mens mennesker forbruger naturressourcer i dem i en hastighed, hvor de kan genopbygge sig selv.

Vi brænder for at få det hele til at gå op i en højere enhed, - sikre høj kvalitet af produkter som lever op til diverse myndigheders krav samtid med en altid kritisk hensyn til vores miljø. Vi har derfor store krav til materialevalg, selve produktionen, arbejdsforhold, emballage og transport."

20290

Enheder Genanvendt via recycling

12090

Træet er reddet i produktion

82090

Kilometer kørt miljø bevist

Høj fokus på recycling og miljø

Da vi har valgt at tage et medansvar for miljøet, har vi været ekstremt kritiske ovenfor hvilken fabrik vi har valgt til at producerer vores nitril handsker.

Fabrikken som producerer hovedparten af vores produkter, har ligeledes en mission om at bidrag til energibesparelser og emissionsreduktion. Energibæredygtighed er vigtig og de deltager aktivt i miljøbeskyttelse og betragter det, ligesom World Medico, som en vigtig vækststrategi.

Fabrikken har etableret og implementeret ISO14001 miljøledelsessystemet. Fabrikken har en innovativ produktion og er en af de førende producenter af fuldt bionedbrydeligt plast. Fabrikken har i 2019 vundet en pris for bæredygtighed for at være aktivt og involverende i miljøbeskyttelse.

De sørger for aktivt at fremme en renere produktion, mens produktionsstrukturen konstant justeres. Fabrikken anvender avancerede vandgenbrugsstrategier og intelligente strømmålingsstyringssystemer samt solcelleproduktion for at reducere forureningen, spare på ressourcerne samt realisere genanvendelse af materialerne.

Der er indført avanceret teknologi hvilket har forbedret miljøbeskyttelsesfaciliteterne og forbedret effektiviteten af miljøbeskyttelsesstyring. Som svar på det nationale mål om "kulstofneutral i 2030 og 2060" har fabrikken lanceret en "grøn, kulstoffattig og genbrugshandlings plan" - Siden 2021 har fabrikkens teknologi eksperter og interessenter arbejdet sammen om at etablere et ”kulstof ”-styringssystem i overensstemmelse med relevante standarder.

Dette for at have styr på virksomhedens CO2-fodaftryk, for at sikre et fortsat arbejde på at reducere emissioner og regelmæssigt analysere fremskridtene hen imod CO2-neutralitet. I forhold til nitril handskeproduktionen, sikrer en avanceret kvalitetsstyringsmodel effektivt at kvaliteten af handsker opretholdes jævnfør den tilsvarende standard.

Teknologidesign og energistyringssystem reducerer effektivt energiforbruget. Avanceret vandgenbrugssystem og kemikaliegenanvendelsessystem reducerer spildevandsudledningen. Alle disse assistentsystemer gør produktionslinjer mere effektive og miljøvenlige.

Vores æsker og forsendelses kasser er produceret af genanvendeligt papir materiale. Menneskelige samfund over hele kloden kan bevare deres uafhængighed og have adgang til de ressourcer, de har brug for, økonomiske og andre, for at opfylde deres behov. Økonomiske systemer er intakte, og aktiviteter er tilgængelige for alle, såsom sikre kilder til levebrød.

SOCIAL BÆREDYGTIGHED Universelle menneskerettigheder og fornødenheder kan opnås af alle mennesker med adgang til tilstrækkelige ressourcer til at holde deres familier og samfund sunde og sikre.

Sunde fællesskaber med retfærdige ledere sikrer, at personlige, arbejdsmæssige og kulturelle rettigheder respekteres, og at alle mennesker er beskyttet mod diskrimination.

Ud over naturressourcer har vi også brug for sociale og økonomiske ressourcer. BÆREDYGTIGHED ER IKKE BARE MILJØ Indlejret i de fleste definitioner af bæredygtighed finder vi også bekymringer om social lighed og økonomisk udvikling.

Bæredygtighed er processen med at leve inden for grænserne af tilgængelige fysiske, naturlige og sociale ressourcer på en måde, der gør det muligt for de levende systemer, som mennesker er indlejret i, at trives i evighed.

Vedtagelse af bæredygtig praksis, uanset om den er stor eller lille, kan have betydelige konsekvenser i det lange løb. Vores sortiment af overtrækskitler, masker og visir er egen produktion i Tyrkiet hvor der ligeledes er sat høje krav til miljø

En pålidelig totalleverandør

Vores mål er at være en komplet leverandør, der leverer alt fra logistik og lager til produkter, analysearbejde og indkøb. World Medico stræber efter at være den givne og sikre leverandør for offentlige og private organisationer.

Vores resultater taler for sig selv

Vi arbejder tæt sammen med over 16.000 erhverskunder i både den kommunale og private sektor. Lige nu varetager vi blandt andet levering af medicinske beskyttelsesmaterialer og logistik til over 100 kommuner og 8 regeringer i 6 lande samt over 120 private virksomheder B2B.